MØN BADESTRAND

Ulvshale Strand

Ulvshale Strand er den mest populære strand på Møn, og det kan man godt forstå! Stranden byder på en lækker børnevenlig badestrand og lækkert blødt sand. Derudover er stranden er certificeret med friluftsrådets “Blå flag”, som sikrer en god oplevelse på stranden.

Om sommeren er der mulighed for at købe forfriskende lækkerier ved “The Container Beach Café”, som er en ombygget 20 fods container, som sælger lokal is og drikkevarer, lækre panini og andre lækkerier.

PERFEKT FOR DE SMÅ

Børnevenlig badestrand

Ulvshale strand er en perfekt strand til børn (og voksne). Stranden er overskuelig og hyggelig og når I skal ud og køles af i det lækre badevand stiger dybden kun en lille smule af gangen. Dette kombineret med den lækre bløde sandbund gør Ulvshale Strand til en sikker vinder, når det gælder børnefamiliernes valg af strand på Møn. Den brede sandstrand er også den perfekte legeplads til strandtennis, sandslotte eller andre børnevenlige strandaktiviteter.

CERTIFICERET STRAND

Blåt flag

Ulvshale Strand er certificeret med det blå flag, som er jeres garanti for en god og sikker strandoplevelse på Møn. Det blå flag uddeles til strande, hvor faciliteter, sikkerhed og badevandet er helt i top.

Ulvshale strand byder ud over lækkert badevand og sublim sandstrand på gode toiletforhold (inkl. handicaptoilet), affaldsfaciliteter, livrednings- og førstehjælpsudstyr, hjertestarter og meget mere.

I VÆLGER SELV

Aktivitet eller ro?

Hvad enten I ønsker masser af strandliv og mennesker – eller fred og ro – så bare rolig. Ulvshale Strand har det hele. Området byder på masser af rolige steder ved vandet eller i klitterne, hvor I kan nyde stilheden uden at være tæt på andre mennesker. Den lange strækning med fint sand og lækkert badevand gør det muligt at bevæge sig væk fra nogle af de mest populære og befolkede steder på stranden.

Ønsker i fred og ro, så læg jer for eksempel et af de mange hyggelige steder i klitterne, som også fungerer rigtig godt på dage med mere vind.

MØN STRAND

Billeder fra Ulvshale Strand